Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dekk

Vi hjelper deg å finne dekkene som passer din bil best.

Vi kan Škoda best og vet nøyaktig hvilke dekk som passer din modell. Derfor har vi alltid disse dekkene på lager – klare til å hjelpe deg.

Visste du at dekkene er det eneste som forbinder din Škoda med underlaget? Derfor er det av stor betydning at dekkene faktisk er i god stand. Dårlig dekk påvirker ikke bare sikkerheten, men også komfort, støy og drivstofforbruk. Hvor lenge du kan kjøre med dekkene er avhengig av kjørelengde og kjørestil.

Vi tilbyr kvalitetsdekk til fast lavpris
Gode dekk er viktig og Møller Bil har derfor kvalitetsdekk til konkurransedyktige priser til din bil. I tillegg tilbyr et stort utvalg av originale felger til alle modellene vi fører og vi hjelper deg naturligvis med dekk- og hjulskift.

 

Kontakt meg om dekk

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Disse kan leses her.

 

 

3690_MB_skoda_tilbehor_dekk_detalj_900.jpg

Husk å sjekke mønsterdybden
Mønsterdybden har mye på si for trafikksikkerheten, hvor loven har et minstekrav som vist i tabellen under. Vår anbefaling er at for å opprettholde optimal sikkerhet, er at man skifter dekk før de når lovpålagt minstekrav som vist i tabellen under.

Mønsterdybde biler 3,5 tonn eller mindre:
Dekktype Møller Bil anbefaler Minstekrav
Vinterdekk 4 millimeter 3 millimeter
Sommerdekk 3 millimeter 1,6 millimeter

Usikker på om du skal velge dekk med eller uten pigg?
Når det kommer til valg av pigg eller piggfrie dekk, har disse forskjellige egenskaper. Piggdekk har en betydelig fordel på is. Gode piggdekk kan gi en kortere bremsestrekning, bedre akselerasjon og et bedre sidegrep på is. Piggfrie vinterdekk kan være like effektive på vinterføre som dekk med pigger. Dekkene har også et lavere støynivå og sliter mindre på asfalten. 

Er du i tvil eller ønsker råd fra oss hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss i dag!